Un capvespre ple de vida!

Ahir capvespre tenguérem el privilegi de gaudir d’una xerrada a càrrec de na Maria Antònia Gual, fisioterapeuta i psicomotricista, experta en l’acompanyament emocional dels infants. De manera senzilla, amb paraules planeres i amb representacions properes ens va explicar com relacionar-nos amb els nostres fills. Amb tocs d’humor i entre rialles ens va quedar pal·lès que del què es tracta és d’esser-hi i és que amb la presència real i propera ho tenim pràcticament tot guanyat, ni pantalles ni estimulacions diverses, basta recordar la nostra pròpia infància al costat de les nostres padrines i el camí es dibuixa fàcil i sense corbes. A més, volem agrair la participació de totes les nostres famílies, compartir junts capvespres així no té preu i agrair també l’entrega dels monitors de la Granja Escola Es Molí que van fer passar una estona divertida i agradable als nostres infants.