Encenem motors per Sant Antoni!!

Venim de Nadal i entram amb el cos preparat i disposat a viure, sentir i gaudir la festa més esperada del nostre poble: Sant Antoni. Durant la setmana prèvia, a l’escola Graduada treballam tots els elements santantonians: ballam el ball de caparrots, glosam al so de la ximbomba i, aprenem les parts que té aquest instrument, i com es fa de la mà d’en Toni Ballador, pintam els vidres de les finestres de l’escola apropiant-nos dels colors que giren al voltant del nostre estimat Sant i els seus empipadors: els dimonis, visitam el museu de Can Planes on viuen les colles de dimonis i caparrots que són l’ànima de tan nostrada festa i, enguany, hem tengut el plaer que els dimonis d’Albopas vinguessin a l’escola a veure’ns per botar i ballar tots plegats. Visca sa Pobla i visca Sant Antoni!

Assaig del ball dels caparrots!
Pintam les finestres de l’escola.
Visita dels dimonis d’Albopas.
Glosam i tocam la ximbomba.
Com es a una ximbomba?