CAP DE SETMANA DE FORMACIÓ A MANRESA!!

Aquest cap de setmana passat un grup de mestres del Ceip Sa Graduada de sa Pobla hem estat de formació a la Universitat de Manresa, concretament als labs. Un cap de setmana de companyonia, rialles, compartir, conèixer gent d’altres indrets i, sobretot, molt aprenentatge en ciències: espai-matèria, cos humà, éssers vius, caminades per l’entorn, activitats, tocar, experimentar, posar paraules, reflexionar. Hem tornat amb la motxilla ben carregada per posar en pràctica a la nostra escola una manera de fer des de l’experiència i la vivència per poder saber cada dia més i acompanyar als infants en el seu camí. Partirem contentes i encuriosides i tornam satisfetes i preparades per afrontar noves maneres de fer ciència des de la il·lusió. Aquesta només ha estat una de les aturades en el trajecte ens queden més hores de formació per continuar aprenent i assolir fites.

LAB-06!