SANT JORDI 2023

Quan LA RATETA PRESUMIDA sortí a passejar es trobà amb EL RATONCITO PÉREZ i li va demanar A ON VAN LES TEVES DENTS? No ho sé!, li contestà, però podem anar a visitar LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES i segur que allà hi trobarem LES PARAULES DOLCES per regalar a la bruixa GUAPA i a les seves cosines LES BRUIXES D’ARLET.
I així totes plegades començaren a voltar pel món amb ELS PIRATES RODAMONS i visitaren un gran continent: ÀFRICA, i sabeu qui hi havia? EL PEQUEÑO CHAKA. Dies més tard, ja en un altre dels mons fantàstics varen sentir uns forts plors, era LA BLANQUETA que no tenia taques i estava trista. Allà, l’observava EL LLEÓ VERGONYÓS, rere un arbre que amagava la porta d’un espai màgic i on vivia ALÍCIA EN EL PAÍS DE LES MERAVELLES amb la seva amiga l’eruga afamada, que tenia un nom en anglès THE VERY HUNGRY CATERPILLAR, i que a vegades dormia en una estranya habitació ROOM ON THE BROOM on hi havia graneres voladores. Tots i totes anaven fent una gran pinya i NEDA QUE NEDA arribaren al país dels ÚLTIMS GEGANTS, que eren tan grans i forts que custodiaven EL LLIBRE DE LES BÈSTIES.
Com una gran família solcaren els mons de la imaginació i varen entendre molt bé que amb un bon llibre mai estarien sols.

RECULL DELS CONTACONTES SANT JORDI 2023