XERRADA DINÀMICA, PROACTIVA, OBERTA, DIVERTIDA I DIFERENT!

Amb el títol “Jugant a l’escola aprenen?”, n’Ainhoa Ansoleaga, pedagoga, formadora de docents, dissenyadora d’espais educatius i terapeuta, ens ha dedicat un capvespre a entendre que mitjançant el joc hi ha molt d’aprenentatge i que per tant sí, jugant aprenen. Per comprendre aquesta idea hem lligat les capacitats i habilitats que ha de tenir una persona per ser advocat, cuiner, metge amb totes aquelles habilitats que es treballen en els diferents tipus de joc que coneixem i ho hem fet de manera activa i participativa. Per finalitzar i donar un caire més lúdic a la conferència hem fet una dinàmica de presentació a travès d’un joc original i còmic que ha donat lloc a un conjunt de rialles contagioses creant un ambient alegre i festós.

Aquesta activitat forma part d’una de les palanques del programa Proa Plus, la d’escola i famílies, llavors un dels proposits era obrir les portes a les nostres famílies i apropar-les al món de la pedagogia educativa i gràcies a la exitosa participació ho hem aconseguit i és que per “Educar un infant fa falta la tribu sencera!”

Famílies i mestres reflexionant plegades.