8 DE MARÇ, NO ÉS UN DIA QUALSEVOL!

La comunitat educativa de l’escola Graduada treballa què significa el dia de la dona mitjançant diferents propostes educatives, d’aquesta manera posam el nostre granet d’arena per aconseguir una societat on la diferència de gènere no suposi ni una barrera, ni un obstacle ni cap dificultat a l’hora de fer realitat tot allò que ens proposam a la vida.

Per tal de conscienciar als infants, una dona jutgessa i una dona científica unides per a la igualtat de gènere ens dediquen part del seu temps:

Els grups de 3er i 4rt van tenir l’ oportunitat de conèixer na Victòria Crespí i na Pedrona Serra, dues dones pobleres que destaquen pel seu talent. Na Victòria com a dona jutgessa vocacional i na Pedrona com a dona científica que treballa per a la investigació en relació a la perspectiva de gènere en l’ Activitat física i l’ Esport. Les dues han impartit una xerrada molt propera i divertida on l”alumnat ha participat activament i fent moltes preguntes. Gràcies Pedrona i Victòria per haver compartit amb els grups de 3er i 4rt la vostra professió i haver aportat la vostra experiència en relació a la igualtat de gènere. 💜

Els infants del cicle superior han treballat les gloses per la igualtat amb l’ajuda de la nostra coordinadora de la Comissió de Convivència, na Catalina Socies i tres dels nostres alumnes han guanyat el primer, segon i tercer premi otorgat per l’Ajuntament de Sa Pobla.

ELS TRES GUANYADORS DE SISÈ DE PRIMÀRIA

Per festejar el dia de la dona vam convidar a totes les famílies de la nostra escola a participar al taller de camisetes i a berenar d’una pa amb oliada comunitària. Per finalitzar la celebració tots junts, infants, docents i famílies, vam fer un magnífic llaç i unes fortes mamballetes!!!

Taller de camisetes

Pa amb oli comunitari
1000 GRÀCIES!