RECULL SANTANTONIÀ

Sant Antoni és una festa molt sentida i a la nostra escola, just en venir de les vacances de Nadal, tenim preparades un caramull de propostes que tenen l’objectiu d’acostar la cultura santantoniana a tots els nostres infants. Anam al museu a veure l’exposició de caparrots i dimonis; preparam el ball de caparrots i la glosada en famílies; en Toni Ballador ens mostra com es fa una ximbomba per llavors sonar-la i acompanyar-la amb la veu d’una glosa; a la biblioteca trobam el racó literari amb contes que ens narren històries de dimonis, dimonions i enguany també de dimoniones; els més grans han gaudit d’una gimcana ambientada amb la festa; hem creat màscares de dimonis per tenir menys por durant la visita dels dimonis a l’escola i hem anat a Sa Llebre a torrar, glosar i fer el primer clam de “Visca Sant Antoni!!!”