Edifici i instal·lacions

El CEIP Sa Graduada és un centre de titularitat pública, depenent de la Conselleria d’Educació i Cultura de les Illes Balears. Va ser projectat l’any 1925 per Guillem Forteza i Pinya i es va inaugurar el 10 de setembre de 1929 amb el nom de Miquel Primo de Rivera. L’edifici pertany a l’anomenat estil regionalista amb influència del renaixement italià.

Es troba situat en el casc urbà del poble.

S’imparteixen dos nivells educatius: Educació Infantil i Educació Primària. Consta de 3 unitats d’infantil i 8 unitats de Primària.

L’edifici està format per tres plantes:

PLANTA BAIXA:

 • Entorn al claustre hi trobam les tres aules d’educació infantil, una aula polivalent, 5 banys per l’alumnat ( 1 adaptat ), 1 bany per a mestres, la biblioteca, la cuina, el menjador i un magatzem on es guarden recursos materials.

 • Devora l’entrada principal de l’edifici trobam la sala de professorat i l’aula AMIPA.
 • A la part de darrera l’edifici hi trobam el pati. Aquest està dividit en dos espais. Un per l’alumnat d’educació Infantil, amb jocs infantils, destinat a l’espai exterior i un altre per l’alumnat de primària. En aquest hi ha marcat una pista de mini bàsquet i una de futbet.

– El gimnàs es troba en el pati. 

PRIMER PIS:


 • Dependències de direcció.

  ●  Entorn al pati del claustre hi ha les aules de 1r a 6è, dues aules de tallers, una aula d’informàtica, un espai reduït per reunions amb els membres de l’equip de suport, dos banys per l’alumnat i un bany pels mestres.

  SEGON PIS:
  ●  Aula de música/anglès
 • Magatzem amb maquinària

El centre compta amb un ascensor i amb rampes que permeten els desplaçament de les persones que puguin tenir una mobilitat reduïda.

Actualment la nostra escola ja està completament adaptada. Tenim un nou ascensor, uns banys nous pels nins i nines d’infantil, uns banys adaptats amb un espai per canviar els nins i nines així com una dutxa, una nova sala polivalent i unes rampes homologades que permeten una millor mobilitat dels nins i nines amb dificultats motòriques. Totes aquestes millores s’han fet per eliminar per complet les barreres arquitectòniques i permetran que tothom pugui accedir , desplaçar-se i ser atès en el centre sense dificultats ni limitacions.