Benvinguda al nou curs 2023/2024!

Divendres 3 de novembre gaudirem d’un capvespre d’il·lusions efímeres amb jocs i propostes fetes a mà per respectar la infància des del gaudi. El pati de la nostra escola va passar per un moment efímer per posar en joc la imaginació dels infants i fer que es convertís en una perdurable sensació d’emocions i fantasia. Després gaudírem d’un vespre, malgrat ventós, amb una torrada on compartir espai, menjars de diferents indrets, bona companyia i rialles van ser la tònica del moment. Generositat per part de famílies que ens van brindar part dels seus menjars típics, mestres que van compartir el que tenien amb la resta, APIMA entregada a què tot sortís rodat. Tot plegat fer comunitat que és el que desitjam per anar sempre cap endavant. Gràcies a Proa plus i a l’activitat pertanyent a famílies escola fem i continuarem proposant moments de lligam entre els dos pilars més importants pel creixement dels infants: família i escola.

Entre tots fem escola!