XERRADES I TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE A CÀRREC DE LA DIETISTA MARGALIDA TERRASSA.

Des de la Comissió de Salut Municipal, amb la col·laboració de l’ajuntament de Sa Pobla i gràcies al programa PROA PLUS hem dut a terme els tallers de nutrició a càrrec de la dietista Marga Terrassa (MIGMA) a tots els nins i nines de l’etapa educativa de primària. Hem après molt dins les aules i després hem pogut fer un tast de productes saludables. A més hem finalitzat la setmana amb un taller per a famílies, on hem pogut gaudir d’una gran experiència coneixent que podem fer per menjar millor. Gràcies per mostrar-nos que alimentar-se bé és posar consciència sobre el què menjam. Per acabar només dir que cuinar un berenar saludable és ben senzill i al paladar ben gustós! De fet ha estat boníssim!

XERRADA SOBRE ALIMENTACIÓ SALUDABLE A INFANTS
BERENAR SALUDABLE
TALLER PRÀCTIC PER A LES NOSTRES FAMÍLIES I DOCENTS