Qui som?

El nostre centre es troba situat en el terme municipal de sa Pobla, al nord de l’illa de Mallorca. Amb una extensió de 48,53 km2. S’estén entre la serra de Tramuntana, el Pla i la badia d’Alcúdia.
La població del municipi és de 12.000 habitants aproximadament, amb una clara tendència creixent a partir del 1996, a conseqüència de l’augment de la immigració. A més del nucli històric de població hi ha les zones residencials de l’oratori de Crestatx (Crestatx, s’Obac i Son Toni). La dispersió de la població a zones rurals és cada vegada major.

La seva situació geogràfica, a mig camí entre l’interior i la costa (9 km), permet que la nostra economia i les nostres gents comparteixin elements del passat, de la nostra tradició -ben viva-, amb aspectes de la modernitat més actual. Així, de la tradicional dedicació a l’agricultura hem passat a una diversificació més gran de l’activitat econòmica, més atenta al sector comercial, industrial i de serveis, i amb una clara intenció de projectar-se cap al món del turisme.

En l’actualitat constituïm una societat cada vegada més plural. La nostra escola possibilitarà i facilitarà la participació en les institucions del nostre poble fomentant les relacions i aprofitant els recursos dels que disposa.