ERASMUS + (KA 1)

CURS A TERRACINA ( ITÀLIA)

Com estava previst en el projecte  “Erasmus+ Sharing is Caring- New Methods, better integration” la nostra mestra d’anglès,  Àngela Perelló , ha participat al curs estructurat:

“ Diversity and intercultural learning in the classroom” ( Inclusió i integració social amb metodologies centrades en l’alumne ) a Terracina ( Itàlia) del 08 al 14 de desembre de 2019, juntament amb les mestres dels centres Ceip El Terreno i Ceip Llevant.

Aquí teniu la presentació.

Visita escola Amberes gener 2019: Memòria Job Shadowing

Visita escola Amberes març 2019: AMBERES

Durant els cursos 2018/2019 i 2019/2020, el nostre centre participarà en un nou projecte d’ERASMUS+(KA1), juntament amb 8 centres més, elegits per part de la Conselleria d’Educació de les Illes.

La participació serà a través de “Cursos” i “Observacions” a diferents països europeus, i sempre en llengua anglesa.

La intenció posterior d’aquestes mobilitats és que el/la mestre/a participant, una vegada incorporat/ada al centre, compartirà la seva experiència a la resta de Claustre de professors.

És, sens dubte, una gran oportunitat pel centre el fet de poder enriquir-nos a través d’experiències d’altres països.

Aquí teniu la guia del projecte.

GuÍa del proyecto sharing is caring


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>