ORGANITZACIÓ DE CENTRE PEL CURS 2020/21

Seguint la normativa de la Conselleria d’Educació per a aquest curs escolar tots els centres , com ja sabeu, hem hagut d’elaborar uns plans de contingència on es planifica entre altres aspectes,  l’organització del centre per tal de complir amb les mesures de prevenció i higiene enfront del SARS-CoV-2.

A continuació vos deixam una presentació on es recullen de manera molt visual les mesures preses.

ORGANITZACIÓ CURS 2020_21

This entry was posted in 2n. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>