I JA ARRIBA SANT ANTONI

Aquestes són les activitats que tenim previstes per celebrar la festa de Sant Antoni:

  • Dijous dia 10 alguns membres de sa batucada de sa Pobla vendran al nostre centre a fer una activitats experimentals  sobre la nostra  festa.
  • Dimarts dia 15 a les 13’40 ballarem tots junts el ball de caparrots (els pares estau convidats  a ballar juntament amb els vostres fills. Podreu entrar per la porta del pati a partir de les 13’40 hores). Si plou, aquesta activitat s’anul·larà.
  • Dimecres dia 16 de gener els nins i nines d’infantil, primer i segon de primària quedaran a l’escola. Farem un fogueró i l’Ajuntament ens convidarà a berenar de la tradicional torrada de llonganissa i botifarrons. Si algú no en vol menjar podrà dur el seu berenar fet de casa, però que no sigui per torrar. Pensau  però que han de dur la seva botella d’aigua.

Tendrem una visita especial (els dimonis) i cantarem gloses. Si teniu algun familiar que sigui bon glosador/a i vulgui venir aquest dia a cantar una estoneta amb nosaltres (11’30-12’00 aproximadament, depenent de l’arribada dels dimonis), que avisi a la tutora i estarem ben agraïts.

Per poder fer el fogueró necessitam que per favor ens dugueu llenya de casa durant aquesta setmana . La podreu deixar col·locada  al taronger que hi ha davant el gimnàs.

Aquest dia els nin/es  podran venir vestits de dimoniets o caparrots.

Els altres alumnes (tercer, quart, cinquè i sisè) aniran a sa llebre on també berenaran de la torrada que convida l’ajuntament i en acabar tornaran tots a l’escola.

L’HORARI DE DIA 16 DE GENER SERÀ DE 9:00-13:00. NO HI HAURÀ MENJADOR NI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

Vos recordam que divendres dia 18 de gener és dia festiu de lliure disposició i per tant no hi haurà escola.

VISCA SANT ANTONI!
This entry was posted in 2n. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>