PRIMERA CURSA POPULAR CEIP SA GRADUADA

Benvolgudes famílies.

Us volem comunicar que gràcies als patrocinadors i col·laboradors es podrà realitzar la I CURSA POPULAR C.E.I.P. SA GRADUADA. La data serà el diumenge 28 de maig del 2017. A les 10:00h començarà la cursa infantil al parc de Sa Graduada i posteriorment a les 11:00h la cursa absoluta (adults) que consistirà en fer una volta a “Sa Ronda”. Ambdues proves començaran i acabaran al pati de l’escola. En finalitzar hi haurà refresc-berenar a càrrec de l’A.P.I.M.A. per a tots els participants.

Per apuntar-vos ho podeu fer a través de la web WWW.ELITECHIP.NET. Heu de mirar a competicions i fer clic sobre dia 28 de maig, aquí vos sortiran diverses proves, heu d’entrar a la prova de la nostra cursa i seguir totes les passes.

Gràcies a tots, vos esperam!!!!!

This entry was posted in 2n. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>